Pages

Selasa, 10 Mei 2011

LAMUNAN

Aya naon kalilipa tadi wengi, nembongan nepangan diri, siga-siga anu balaka, duh balaka.
Ngantosan salira panutan ati, sadayana tos sayogi, lamunan naha ku anteng, ngapung luhur ngawang-ngawang euh jeung salira.







Sopyan Hardyansyah

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar