Pages

Selasa, 10 Mei 2011

GAAN

Na naon lepatna
Pami abdi mika tresna, budaya citresna, jiwa pangedal rasa dipuja didama-dama.
Kunaon nyecebkeun binih kapeurih, nyiar-nyiar pimerangeun, gening pan kieu jadina kieu tumiba
Kapan rasa, ngaagankeunkasasaha, na kirang kitu ayana, raraosan sim abdi kirang kumaha eh gening sawalerna.
Haying ceurik gagantawangan, haying ngagorowok sakopeuna, hanjakal diri keuna aturan, antukna diteureuy deui sorangan.


Sopyan Hardyansyah

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar