Pages

Senin, 16 Mei 2011

BAHASA DAN SASTRA: NUMAWI GAN

BAHASA DAN SASTRA: NUMAWI GAN: "Lah kadieu agan kaditu agan, arek nudin ngilu hurip, balangsiang nu diagan agan teu terang mana, mana nu kudu ditolih, mana horeng nu di aga..."

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar